Estudis R5

Estudi de gravació / Sales d’assaig

Els estudis R5 (Pamplona), formen part d’un complex musical format per 12 locals d’assaig i un estudi de gravació de 60m2, compost per una sala de control tipus LEDE, i una sala de gravació polivalent que permet l’enregistrament de bandes senceres.

La sala de control, amb una superfície aproximada de 30m2, incorpora un gran visor lateral per a tenir una visió total de la sala de gravació, i facilitar la comunicació visual entre el productor i els músics. La sala disposa d’una SSL900 i un sistema protools HD3, que permet sumar en analògic les mescles realitzades. La resta d’equipament és també una delicada selecció d’aparells d’alta gama (conversors Apogee AD16/DA16, compressors Avalon, compressors Manley, sistema TC Electronics 6000, … ).

La sala de gravació, està tractada de forma absorbent per deixar un entorn neutre de gravació. Per a afegir vivesa, s’instal·len uns reflectors / difusors, a la zona final de la sala i penjats del sostre, que són molt útils per a l’enregistrament de bateries acústiques.

Equipament

Gravació
Protools HD3
Conversors Apogee AD16 i DA16
Taula analògica SSL AWS 900

Monitoratge
Genelec 1031 / Yamaha NS10
ADAM S3A

Outboard
Sistema TC Electronics 6000
Compressors Manley
Compressors Avalon