La Pamplonesa

Fundada el 24 de setembre de 1919, la banda de música de Pamplona, forma part activa de l’activitat cultural i popular de la ciutat

Fundada el 24 de setembre de 1919, la banda de música de Iruñea – Pamplona, forma part activa de l’activitat cultural i popular de la ciutat. Durant l’any ofereix els seus concerts extraordinaris al Teatre Gayarre a més de concerts de cicle en diversos locals de la ciutat. Pel carrer se la pot escoltar durant les festes de Sant Fermí així com en altres celebracions tradicionals (Sant Sadurní, Cavalcada de Reis Mags …).

La Pamplonesa disposa d’unes noves instal·lacions amb una sala d’assaig principal, una sala de cambra, tres sales petites per estudi personal, sala de juntes, sala de direcció i zones comunes i d’emmagatzematge. Després de la millora d’aïllament al seu local, era necessari plantejar un condicionament acústic intern, per entre altres aspectes reduir el decaïment energètic, el nivell de pressió sonora en diferents zones de les sales o crear un camp sonor més difús.

http://www.bandapamplonesa.com/