Laboratorio de Sonido

El laboratori Audiovisual de Saragossa és un entorn de producció destinat al suport i difusió de projectes de creació relacionats amb la tecnologia

El Laboratorio Audiovisual de l’ajuntament de Saragossa, s’instal·la en el Centre d’Història. Més de 300 metres quadrats ocupen la sala de gravació per a grups instrumentals i plató de rodatge per vídeo, la sala de gravació per instruments solistes, un control de so principal i un de postproducció de vídeo i mescla 5.1, un control auxiliar per a facilitar la digitalització i intercanvi de formats d’àudio i vídeo i una aula equipada amb material audiovisual i informàtic amb capacitat per a 50 persones.

L’objectiu principal del Laboratori Audiovisual és posar a l’abast dels joves creadors d’aquesta ciutat l’entorn de treball apropiat per al desenvolupament dels seus projectes. El fet de que es produeixi directament, assegura la rendibilitat de la intervenció i garantida la qualitat del producte final. A més, el resultat de tot aquest treball, a llarg termini, és la captació, arxiu i difusió de gran part dels artistes interdisciplinaris existents a Saragossa, i que disposen de material de treball propi.

Aquest equipament municipal combina la seva tasca de producció de treballs audiovisuals amb activitats culturals i docents. D’aquesta forma, s’afavoreix la participació activa, o al menys, la informació dels processos d’elaboració dels audiovisuals.

Equipament

Gravació
Control A: Yamaha DM2000 + Protools HD3
Control B: Roland VM-C7200
Lexicon 960L

Monitoratge
Control A: 5.1 Genelec 1037Stereo Klein&Hummel O300
Control B: 5.1 Genelec 8050A + Sub 7070A

Outboard
Focusrite ISA 110
Avalon 737
UA LA610SE
Eventide H3000