Lezoti

Sales amb volum, inundades de llum natural, envoltades de vegetació i amb un condicionament acústic viu i controlat, per treu un òptim rendiment a la seva filosofia de gravació analògica!

L’estudi de gravació Lezoti és l’exemple de la importància que té l’espai en una instal·lació audiovisual d’aquest tipus. Sales amb volum, inundades de llum natural, envoltades de vegetació  i amb un condicionament acústic viu i controlat, per treu un òptim rendiment a la seva filosofia de gravació analògica!

El control de so incorpora dos visors laterals fins al terra, que permeten una visió complerta de la sala Ko_Lore i de l’entrada de l’estudi. Al front, el visor que trobem dóna una visió panoràmica de la sala de gravació principal. Preparada per a una reproducció estèreo, la sala incorpora un gran difusor QRD d’alta freqüència nidat dins d’un de baixa freqüència, proporcionant un funcionament des de 100Hz fins a sobre dels 7000Hz, i donant a la sala una vivesa molt característica.

La sala Ko_Lore, és un espai de gravació generador d’inspiració. La vivesa dels seus colors, la infinitat de combinacions en la seva il·luminació, i la visió directa amb el control de so i la sala de gravació principal, són només algunes de les grans virtuts que faran de qualsevol músic, una sessió de gravació insuperable.

La sala de gravació principal, amb un volum de 300m3, és ideal per a l’enregistrament de grups sencers, tant pel seu espai com per la seva acústica. La sala disposa de varis difusors a les seves parets amb angulacions vàries donant un efecte escamat, per crear un camp difús uniforme a la zona de gravació. El sostre de dos aigües marcat per la fisonomia del “baserri” on s’hi troba, incorpora una cloïssa acústica que a l’hora és un immens plènum per a la reducció de la velocitat de l’aire condicionat de la sala. Al centre del sostre hi trobem un híbrid entre lluminària i difusor acústic, dissenyat a partir de peces de fusta amb diferents inclinacions.

http://www.lezoti.com

Equipament

Gravació
Taula D&R OrionX
Otari Mtr90 MkII(24 Tracks)
Studer A80(2 Tracks)
Iz Radar clasic
Apogee DA16
Burl audio bomber b2

Monitoratge
Focal Twin6 Be
Focal Sub6

Outboard
Api 2500
Thermionic culture Phoenix(MV)
Tk audio Bc1
Vintage designs CL1 MkII
Ds audio 176 x 2
Empirical labs distressor
SSl 4000 series comp & gate x 2
Api 550b x 2
Api 560 x 2
Avedis E27 x 2
A designs Hammer
A designs Em-pq2
SSL 4000 series eq x 2