Panells acústics mòbils / Gobos

Sistema modular de panells acústics mòbils customitzables

Davant la demanda constant d’elements divisoris acústics per a les sales de gravació / assaig, es desenvolupa un sistema modular de panells absorbents, difusors i reflectors, completament costumitzables segons el projecte i les necessitats del client, que permeten una gran varietat de configuracions. Degut a la seva massa, els panells proporcionen una separació sonora molt útil per a gravacions multi instrumentals i els seus revestiments acústics permeten modificar el camp sonor proper.

El sistema consta d’una base de tamany 1200x1200x250 mm que es pot muntar directament sobre el terra o sobre un suport amb rodes que es pot moure al llarg de l’eix del panell segons es requereixi. Les bases, de la mateixa forma que les peces superiors poden ser absorbents, ressonadors, difusors (HF o MF), reflectors o qualsevol combinació de les anteriors, depenent de la necessitat.  Els panells superiors amb un tamany de 1200x600x250 mm poden incorporar un visor i també es poden fer servir de base si es precisa. Els panells tenen una gran varietat d’acabats de tela i fusta.

Els panells de les imatges superiors van estar construïts per als estudis RedBull NewYork i RedBull Copenhague, on els difusors de fusta son QRD amb una freqüència de disseny de 4,5KHz.