Red Bull Studio Copenhaguen

Unes instal·lacions professionals úniques, dedicades a la creació musical dels països escandinaus i situades en un marc incomparable a l’àtic d’un edifici històric al centre de la ciutat.

L’estudi de gravació de RedBull a Copenhague és una instal·lació professional i única, situada en un marc incomparable a l’àtic d’un edifici històric al centre de la ciutat. Dedicat a la creació musical dels països escandinaus, l’acústica de les sales, els equipaments, la fusta i la llum natural que inunda l’espai durant el dia, converteixen l’estudi en un lloc idíl·lic per a qualsevol projecte musical.

El control de so incorpora un sistema d’escoltes principals Dynaudio M4 que ofereixen una resposta i una alineació temporal molt precisa per a les mescles més exigents. Des de la zona de mescla es té una línia de visió directa a la sala de gravació i a la sala de veus proporcionant al espai una gran ergonomia. L’exquisida selecció de dispositius analògics, incloent-hi la consola SSL 4040E/G+ fan la resta.

La sala de gravació compta amb un gran ventall de difusors de fusta, elements absorbents i panells mòbils (gobos) que permeten la gravació de tot tipus d’instruments simultàniament. La sala de veus també pot ser utilitzada per a l’edició o Pre/Post producció quan el control de so estigui ocupat.

http://www.redbullstudios.com/copenhagen/studio

Equipament

Gravació
SSL 4040 E/G+/TR/ULTIMATION
Apogee AD-16X / DA-16X

Monitoratge
Dynaudio M4
Focal Twin
Yamaha NS-10

Outboard
RE-201 SPACE ECHO
Bricasti M7 Stereo Reverb Processor
API 512 Microphone Preamps
Mu-tron BI PHASE
Universal Audio LA-610
Universal Audio 1176LN BlackFace
Distressor EL8
Eventide H3000
Neve 1037