Red Bull Studio São Paulo

Unes instal•lacions professionals, úniques al país, que formen part de la Red Bull Station situada en una antiga estació elèctrica al centre de São Paulo.

La Red Bull Station es situa a l’antiga sub-estació Riachuelo construïda el 1926, de la qual s’ha restaurat la façana i redistribuït l’espai de 2150m2 per a acomodar un estudi de gravació professional, les exposicions d’art, concerts, workshops i d’altres propostes culturals.

L’estudi de gravació ocupa una superfície de 140 metres quadrats i es troba tancat en una estructura escultural de formigó que trenca visualment amb l’estructura de l’antic edifici. Dins d’aquesta closca, hi trobem un control de so, una sala de gravació principal i dues cabines de gravació per veus i bateries, amb la possibilitat d’obrir completament l’espai gràcies i a les portes plegades i obtenir un espai de gravació molt més ampli.

El control de so incorpora un sistema d’escoltes principal ATC SCM200 ASL amb una parell de subgreus customitzats per ATC amb un 18” cadascun, proporcionant una resposta perfecta i a l’hora una experiència sonora impressionant. La consola és una SSL 4040G+ de 40 canals, que junt amb el rack de outboard formen una configuració analògica de primer nivell.

http://www.redbullstudios.com/

http://redbullstation.com.br/

Equipament

Gravació
Consola SSL 4040G+
Conversors A/D-D/A Avid PT HD
Apogee Symphony64 Card

Monitoratge
ATC SCM200 ASL
Custom 18” ATC Subwoofers
Yamaha NS-10

Outboard
Lexicon PCM70 Reverb
Bricasti M7 Stereo Reverb Processor
Retro Instruments 176 Compressor
DBX 160 X Compressor
Distressor EL8
Urei 1176D
API 512 Microphone Preamps
Neve 1084
Great River MP-500NV
GML 8304
Eventide H3000