Takemaker

“El nostre compromís amb qualsevol client: implicació absoluta de tot l’equip per servir la millor qualitat al preu més ajustat.” www.takemaker.com

Takemaker compta amb unes instal.lacions de 500 m2 de nova construcció preparades per a qualsevol projecte de postrpoducció audiovisual. Les sales han estat dissenyades per a una òptima grabació i reproducció sonora, i a la vegada, per a la màxima comoditat en el treball diari d’actors i tècnics.

Entre d’altres característiques, les sales compten amb els més avançats sistemes de ventilació/climatització, per assegurar un suministre constant en qualsevol entorn de treball (inclús en fooley). De la mateixa manera, el dimmeritzat de les sales ha estat dissenyat mitjançant sistemes linials per evitar espuris elèctrics (productes d’intermodulació, etc, que s’afegeixen a la xarxa elèctrcica) o la molesta vibració de les làmpares introduïda pels sistemes no-linials de dimmeritzat comercials.

L’estudi compta amb un sistema que permet centralitzar la grabació en un servidor central que a la seva vegada està conectat a totes les sales oferint la tecnologia més avançada unida a la capacitat d’enviament d’audio i imatge digital per xarxa (conexió via FTP), permetent treballar al més alt nivell de flexibilitat i interconectivitat en quant a instal.lacions, materials i processos.

Equipament

Serveis de so
Gravación de locucions i audioguies
Gravació de videojocs
Gravació de spots TV y cunyes radiofòniques
Gravació d’efectes sala
Muntatge de so
Mescles estèreo, 5.1 i 7.1
Transcripcions
Remasterització
Conversió de formats
Doblatges per a TV, DVD, Internet, Cine

Serveis d’imatge
Subtitulats per a DVD, Internet i TV
Edició
Conversió de sistemes i formats
Restauració Digita d’Imatge
(DIGITAL VISION DVNR 1000 HD)
Autories en DVD
Autories en Blu Ray Scenarist BD
DCP- Digital Cinema Print
Transcripcions i còpies en tots els formats

Equip existent per sala
Micròfons Neumann U87
Previs de micro Focusrite Red 7
Conversors A/D- D/A Apogee
Monitors Genelec
DAW Protools i Nuendo

Contacte
Takemaker s.l.
C/Petrarca, 28
08031, Barcelona
Espanya
+34 934 208 107
+34 931 128 207

info@takemaker.com