Disseny acústic i consultoria acústica

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis d’enginyeria i consultoria acústica. Des d’un assessorament puntual fins a projectes “claus en mà”, a Acousthink oferim serveis de consultoria flexibles, adaptats a les necessitats específiques de cada projecte.

Els nostres serveis en consultoria acústica

Aïllament acústic

Anàlisi de la transmissió del soroll i definició de solucions constructives per donar compliment a les normatives locals i requeriments de cada projecte.

Acústica d’espais interiors

L’acústica de sala compren una sèrie de tècniques i materials utilitzats per controlar la sonoritat d’un espai determinat. El condicionament acústic és essencial en una varietat d’entorns, com ara estudis d’enregistrament, sales de concerts, teatres, sales de conferències i oficines. Alguns elements que comunament es poden fer servir com a condicionament acústic són panells fono absorbents tèxtils, panells de fusta ranurada o perforada, difusors acústics, absorbents de baixa freqüència diafragmàtics, …

En oficines per exemple, un temps de reverberació excessiu pot provocar una mala intel·ligibilitat de la parla, un soroll de fons elevat, una reducció de la privadesa/confidencialitat i en conseqüència traduir-se en poca capacitat de concentració i un confort limitat.

Amb l’increment de teletreball, és comú trobar equips híbrids de gent treballant presencialment i en remot, que tenen la necessitat d’estar reunits de forma constant i que en oficines provoca problemes de concentració i molèsties. Per aquesta raó, cada cop més s’estan adaptant les oficines per incorporar petits “phone Booths” que facilitin aquestes tasques. A Acousthink som especialistes en el disseny i construcció de tot tipus de sales de reunió per un a múltiples persones, integrant de forma òptima l’acústica interior, l’aïllament acústic, la ventilació i climatització, el sistema audiovisual i el sistema de reserva de sales.