Termes i condicions

Resum

La nostra política de reemborsaments i devolucions té una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des de la seva compra, no podem oferir-li un reemborsament o canvi complet.

Per a ser elegible per a una devolució, el seu article ha d’estar sense usar i en les mateixes condicions en què el va rebre. També ha d’estar en l’embalatge original.

Diversos tipus de béns estan exempts de devolució. No es poden retornar productes peribles com a aliments, flors, periòdics o revistes. Tampoc acceptem productes que siguin articles íntims o sanitaris, materials perillosos o líquids o gasos inflamables.

Articles addicionals no retornables:

  • Targetes de regal
  • Productes de programari descarregable
  • Alguns articles de salut i cura personal

Per a completar la seva devolució, requerim un rebut o comprovant de compra.

Si us plau, no enviï la seva compra al fabricant.

Hi ha determinades situacions en les quals només es concedeixen reemborsaments parcials:

  • Llibre amb signes evidents d’ús.
  • CD, DVD, cinta VHS, programari, videojoc, cinta de casset o disc de vinil que hagi estat obert.
  • Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui danyat o li faltin peces per motius aliens al nostre error.
  • Qualsevol article que es retorni més de 30 dies després del lliurament.

Reemborsaments

Una vegada rebuda i inspeccionada la seva devolució, li enviarem un correu electrònic per a notificar-li que hem rebut el seu article retornat. També li notificarem l’aprovació o rebuig del seu reemborsament.

Si és aprovat, es processarà el seu reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la seva targeta de crèdit o mètode de pagament original, dins d’una certa quantitat de dies.

Reemborsaments tardans o que manca

Si encara no ha rebut un reemborsament, primer verifiqui novament el seu compte bancari.

Després, comuniqui’s amb la companyia de la seva targeta de crèdit; pot passar algun temps abans que el seu reemborsament es publiqui oficialment.

A continuació contacta amb el teu banc. Sovint hi ha algun temps de processament abans que es publiqui un reemborsament.

Si ha fet tot això i encara no ha rebut el seu reemborsament, contacti’ns en imar@acousthink.com.

Articles a la venda

Només es podran reemborsar els articles amb preu regular. Els articles en oferta no es poden reemborsar.

Intercanvis

Només reemplacem articles si estan defectuosos o danyats. Si necessita canviar-ho pel mateix article, enviï’ns un correu electrònic a imar@acousthink.com i enviï el seu article a: C/ Mecanica 19 Barcelona 08038.

Regals

Si l’article es va marcar com a regal quan es va comprar i se li va enviar directament, rebrà un crèdit de regal pel valor de la seva devolució. Una vegada rebut l’article retornat, se li enviarà per correu un certificat de regal.

Si l’article no estava marcat com a regal quan es va comprar, o si l’obsequi va rebre la comanda per a lliurar-l’hi més tard, li enviarem un reemborsament a l’obsequi i ell s’assabentarà de la seva devolució.

Enviament i devolucions

Per a retornar el seu producte, ha d’enviar-lo per correu a: C/ Mecanica 19 Barcelona 08038.

Vostè serà responsable de pagar els seus propis costos d’enviament per a retornar el seu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rep un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es deduirà del seu reemborsament.

Depenent d’on viva, el temps que pot trigar a arribar el producte intercanviat pot variar.

Si retorna articles més cars, pot considerar utilitzar un servei d’enviament traçable o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebrem el seu article retornat.

Necessites ajuda?

Contacti’ns al imar@acousthink.com si té preguntes relacionades amb reemborsaments i devolucions.