Instal·lacions de Home Cinemes

A Acousthink som especialistes en disseny i instal·lació de Home Cinemes, solucions multi sala i integració de sistemes mitjançant control automatitzat. Explica’ns el teu projecte i ens adaptarem per oferir-te una solució personalitzada que s’adeqüi a les teves necessitats.

Des de la definició i implementació d’un aïllament acústic suficient que permeti la reproducció adequada d’un gran marge dinàmic, sense suposar cap molèstia en estàncies adjacents garantint, fins a l’últim panell del tractament acústic intern, a Acousthink ens encarreguem de tot: la teva sala claus en mà.

Sobre les Instal·lacions de Home Cinemes

Disseny de l’espai

“El so que un percep en un espai tancat és 50% provinent del altaveus i 50% generat per la sala”. A Acousthink som conscients de la importància de disposar d’una sala optimitzada per a la reproducció audiovisual, que permeti maximitzar el rendiment del seu equipament, transformant la seva sala en una experiència excepcional. Començant per un aïllament acústic adequat que permeti la reproducció adequada d’un gran marge dinàmic, sense suposar cap molèstia en estàncies adjacents, fins a l’últim panell del tractament acústic intern, a acousthink ens encarreguem de tot. La seva sala claus en mà.

Les instal·lacions

Per a garantir el màxim confort, un cinema ha de disposar d’un disseny adequat de l’enllumenat i el seu control, d’un sistema de climatització prou silenciós com per estar sota del màxim de soroll recomanat en aquest tipus de recintes, o simplement d’un sistema de ventilació que permeti la renovació constant de l’aire. La nostra experiència en aquest camp ens permet aplicar solucions d’integració molt avançades, on un simple conducte d’aire condicionat pot ser a l’hora una trampa de greus del seu cinema.

Comprovació i posada a punt

Un cop tot està instal·lat és el moment de comprovar que tot funciona correctament i acabar d’ajustar els paràmetres necessaris del seu equip, o de la sala, que assegurin una òptima experiència audiovisual. Acousthink disposa dels aparells de mesura i software especialitzat més avançat per realitzar aquestes tasques. Comprovar el nivell de les primeres reflexions, la posició i fase  dels subgreus, nivells de pressió sonora, el retard produït pel DSP del processador o l’arribada temporal i freqüencial de cadascun dels altaveus, són només algunes de les tasques que realitzem per deixar el seu cinema operant al 100% de les seves possibilitats.