Centro de Arte y Tecnología de Zaragoza [eTopia]

Un equipament de nova generació dissenyat per albergar i promoure els projectes creatius i emprenedors més innovadors dins de l’espai de la Milla Digital.

El Centre d’Art i Tecnologia de Saragossa ( Etopia ) és una iniciativa de l’Ajuntament de Saragossa , amb el suport del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç a través del Plan Avanza, per desenvolupar un nou tipus d’equipament públic adaptat als objectius del projecte de la Milla Digital : un espai urbà dissenyat per afavorir les activitats innovadores i creatives en les més de 100 hectàrees recuperades per la ciutat a l’entorn de l’estació del tren d’alta velocitat (Zaragoza Delicias). D’entre els principals elements que componen Etopia , Acousthink va formar part de l’etapa de disseny i construcció de l’amfiteatre i dels MediaLabs ( laboratoris audiovisuals ) .
 
L’ amfiteatre té una capacitat de 224 persones i està especialment dissenyat com a sala de conferències , sala de projeccions, aula polivalent, i molts altres usos, gràcies a la seva acústica amb elements com els difusors MLS de diverses mides i freqüències de funcionament en els núvols del sostre , i gràcies als equipaments com les sales de traducció o projecció. Els MediaLabs han estat construïts íntegrament a l’espera d’equipar els espais i acabar el seu condicionament acústic . Es tractarà d’un estudi de gravació amb una superfície de 400m2, amb diversos controls de so i sales de gravació, algunes d’elles amb sostres de fins a 9 metres d’alçada i volums de 10.000m3.

https://www.zaragoza.es/ciudad/etopia/