Red Bull Music Academy New York

Els Red Bull Studios ofereixen una xarxa creativa d’estudis de gravació amb un equip i unes instal•lacions de primer nivell per a artistes de tot el món.

Situat al cor de Chelsea , l’estudi de gravació de Red Bull a Nova York és una instal·lació professional que es va construir per allotjar l’edició de l’ any 2013 de la Xarxa Bull Music Academy a Nova York i que segueix el seu curs com un dels estudis de la xarxa Red Bull Studios.

Amb una superfície de 210 metres quadrats, l’estudi de gravació està format per un control de so principal, una sala d’enregistrament amb sala de bateries , sala de veus i sala per amplificadors (totes elles connectades visualment ) i una sala d’assajos que pot ser usada de control secundari per a gravació o edició / postproducció.

El control de so està equipat amb un sistema de monitoratge principal Augspurger GA-215HS-A3 i una consola SSL J9080 de 80 canals al costat d’un poderós rack de outboard . Una zona recollida a la part posterior de la sala , farà que els músics es relaxin i no desconcentrin massa al tècnic.

La sala de gravació principal té visió panoràmica a totes les sub-sales que la composen i manté una visió completa del control room a través d’un gran visor acústic . La sala de bateries incorpora la famosa ” drumbrella ” , un núvol absorbent que permet variar l’acústica a la sala . La zona de gravació incorpora diversos gobos acústics dissenyats per poder gravar simultàniament en tots els espais .

http://www.redbullstudios.com/

http://www.redbullmusicacademy.com/academy/newyork2013

Equipament

Gravació
SSL J9080
Apogee AD-16X / DA-16X

Monitoratge
Augspurger GA-215HS-A3
Proac Studio 100
Yamaha NS-10

Outboard
RE-201 SPACE ECHO
Bricasti M7 Stereo Reverb Processors
API 512 Microphone Preamps
Mu-tron BI PHASE
Universal Audio LA-610
Universal Audio LA-2A
Universal Audio 1176LN BlackFace
Distressor EL8
Eventide H3000
Neve 1037
Focusrite ISA 110